Foreninger

Service af kloak på Amager, i københavn og omegn
 

Foreninger i København og omegn

Er I en ejer / andels / grundejerforening kan det være en stor fordel at indgå serviceaftaler på f.eks. tømning af sandfangsbrønde, spul af faldstammer. Dette kan være med til at have færre akutte sager med forstoppelser mv.

  • årlig tømning af sandfangsbrønde
  • spul af dræn
  • rensning af faldstammer
  • rabatordning til beboere

Hvis en grunderforening har en serviceaftale hos os og dette oplyses er det 10% rabat

Ejerforeninger

Derfor skal du vælge Wagnerlund Kloakservice A/S

Hos Wagnerlund Kloakservice A/S har vi mere end 15 års erfaring inden for kloakservice.
Vi har den rette viden, det rette materiel og den rette ekspertise til at ordne ethvert problem.
Vi står altid til rådighed og kan altid hjælpe, uanset om der er tale om en kloakspuling, slamsugning, TV-inspektion af kloak, kloakrensning eller andet. Vores ekspertise i feltet gør, at vi altid sørger for at være grundige og levere et tilfredsstillende stykke arbejde. 

Godt og hurtigt arbejde til fornuftige priser:

En af fordelene ved at vælge Wagnerlund Kloakservice A/S er, at vi tilbyder en lang række serviceaftaler, som er udviklet specifikt til ejer- og beboerforeninger, hvilket kommer vores kunder til gode. Uanset om I er en ejer-, andels- eller grundejerforening, kan I altid få et uforpligtende tilbud af vores autoriserede kloakmester, som er skræddersyet til netop jeres behov. Vi sætter en ære i at udføre arbejdet på bedst muligt vis, og vi holder hvad vi lover. Selvom vi altid sætter høj kvalitet øverst, er det ikke ensbetydende med, at vores priser også er høje. Foreninger som har en serviceaftale hos os, får 10% rabat, og man får også en rabatordning til beboerne. Dette er en kæmpe fordel for vores kunder, da de sparer penge og samtidig får præcis den serviceaftale de ønsker.
 
Udover dette har vi døgnservice. Det betyder, at ved akut opståede problemer kan ringe  døgnet rundt på tlf: 70220021 – uden meromkostninger.
 
Det giver dig ultimativ tryghed for, at der er fuldstændig styr på din klaok – og på omkostningerne.

Tryghed og tæt dialog med kunden:

Det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig 100% trygge og sikre ved at vælge os. Fokus på kundetilfredshed er essentielt for os, og vi sørger altid for, at der bliver kommunikeret godt fra start af.  Vi ønsker altid at være i dialog med ejendomskontorerne, så inspektører, gårmænd osv. altid kan føle sig trygge og vide, at vi altid løser opgaverne til perfektion og med stor faglighed.
 
Du er altid velkommen til at kontakte os, og få et gratis og uforpligtende tilbud.

 

Akut/ Døgnvagt

Vi tilbyder døgnvagt så skulle der opstå problemer med kloakken udenfor åbningstid, er vi altid til at få fat i på telefon 70220021

Vi er også altid til rådighed ved skybrud og andre naturkatastrofer. Vores mandskab byder alle ind i disse situationer, så oversvømmelser mv. kan bekæmpes hurtigst muligt

.

Kontakt

Telefon

70 22 00 21

Adresse

Amager Landevej 147B, bygning 2-1
2700 Kastrup

CVR

36035374