Kloakmester

Kloakmester / Leder af graveafdeling

Vi søger en dygtig og erfaren kloakmester til at lede vores graveafdeling. Du vil have ansvaret for at besigtige opgaver, lægge opgaver i pipeline og sørge for, at der altid er styr på opgaver og personale i afdelingen til at håndtere de indkomne ordrer.

Som vores nye kloakmester vil du også skulle stå for at lave KLS på gravesagerne, skrive tilbud og klargøre faktura. Det er et krav, at du har en uddannelse som kloakmester, og det ville være en fordel, hvis du er fleksibel og kan bevare overblikket, selv når der er travlt.

Vi forventer, at du kan strukturere din arbejdstid og være omstillingsparat, hvis der opstår akutte situationer, såsom sprængte vandledninger eller skybrud. Derudover skal du være i stand til at hjælpe, hvor der er behov for det, og du vil også fungere som leder af vores graveafdeling.

Krav:

– Uddannelse som kloakmester

– Erfaring inden for kloakarbejde

– Evnen til at strukturere arbejdstid og have et overblik over opgaverne

– Fleksibilitet og omstillingsparathed, især når der opstår akutte opgaver

Nice-to-have kompetencer:

– Ledelseserfaring

– Erfaring med spuleafdeling

Vi tilbyder:

– Et spændende og udfordrende job med muligheder for at udvikle dine ledelsesevner

– Et stærkt team af erfarne kolleger

– Attraktiv løn- og ansættelsesvilkår

Hvis du er interesseret i stillingen og mener, at du har de rette kvalifikationer og erfaringer, så send os dit CV og en kort ansøgning. Du er også velkommen til at ringe til os hvis du har nogle spørgsmål til os eller stillingen.